Linker paneel

Het linker paneel bevat standaard 3 knoppen:

• Indicatoren
  • Extra
  • Geactiveerd

Daarnaast is het mogelijk dat u ook de volgende knoppen ziet

• TopLab
  • Een grap uithalen

Dit zijn twee modules die duidelijk zichtbaar zijn wanneer u die heeft aangeschaft.
Via het dashboard > Werkbalken > Knoppen
Bij het 'Basic' en 'Robo profiel staan die namelijk standaard uit. Bij de profielen 'Pro' en 'Expert' staan de knoppen aan.

Indicatoren

De knop indicatoren bestaat uit drie delen:

• Het menu met twee 2 icoontjes links en 1 rechts:
    • Sorteren
    • Volledige van korte indicatornaam
    • Zoeken
  • De inhoud van een geselecteerde groep wordt gevolgd .

In de geselecteerde groep is hierboven staafgrafiek aangevinkt. Dit komt omdat die momenteel op het tabblad staat.
Eronder staat ook ' Kopiƫren 1 '. Op die manier kunt u een tweede staafgrafiek en vervolgens een derde op het tabblad plaatsen.
De aanpak is zeer eenvoudig. Wat u graag op uw tabblad ziet dat u klikt aan.
De kleuren en de parameters van de staafgrafiek stellen u in via de drie puntjes.

• Grafiektypen worden als een nieuw binnenvenster op uw tabblad geplaatst.
  • Doet u hetzelfde met gemiddelden, banden, indicatoren... die komen op het geselecteerde binnenvenster.

Oefening

U wenst een tabblad met kaarsgrafiek, twee gemiddelden en daaronder de rsi-indicator:

1. Groep Grafiektypen kiezen
  2. Kaarsgrafiek aanvinken
  3. Groep gemiddelden kiezen
  4. Gemiddelde aanvinken
  5. Parameters van de gemiddelden instellen met de drie puntjes
  6. Groep indicatoren kiezen
  7. RSI indicator aanvinken
  8. Parameters kiezen

Nog een antwoord op de RSI?

1. Binnenvenster RSI aanklikken
  2. Groep gemiddelden kiezen
  3. Gemiddelde aanvinken
  4. Met de drie puntjes van de periode van het product stellen

De opmaak van het tabblad, zijnde titel, assen, achtergrondkleur.. doet u via het hoofdmenu, tabbladen, instellingen > opmaak ...

De meeste handelingen gaan ook via doen.
Zoals de indicator aanpassen, kunt u de indicator selecteren, kleur klik, instellingen..

Bovenstaande oefening kunt u ook proberen na het bekijken van de video 'Tabblad toevoegen'

En staan groepen :

• Grafiektypen
    • Gemiddelden
    • Banden en kanalen
    • ...

U kunt de groepen naar beneden schuiven (zie rode pijlen) en dan weergegeven de groepen als icoontjes.

Via de knop extra heeft u een aantal speciale toepassingen, overloop ze even

En via de knop ziet u wat er op een gekozen tabblad staat.

Dit is handig om dingen te wijzigen of te verwijderen.