Linker paneel > Extra > Grafiekattributen

Grafiekattributen gebruikt u om de eigenschappen (uitzicht, kleur,...) van al de technische gereedschappen aan te passen en te verwijderen.

Heeft u een bepaalde attribuut geactiveerd  of heeft u een lijn getrokken, dan ziet u een rood kruisje helemaal rechts.
In dit tabblad is de volume-indicator geactiveerd:

U kunt snel een attribuut verwijderen door te klikken op dat rood kruisje.
Klikt u op de knop [...], dan verschijnt het eigenschappen venster van het attribuut.
U past zo de parameters en de eigenschappen aan.

Heeft u meerdere lijnen getrokken op het tabblad en u wenst één specifieke lijn van kleur te veranderen, dan selecteert u één voor één de lijn in het attributen paneel. U ziet de zwarte vierkantjes verschijnen van het attribuut.

De attributen zijn verdeeld in 5 groepen:

Handige attributen
Dit zijn de knoppen van de werkbalken Single en Multi grafiek opdrachten behalve de automatische trendlijn en de divergenties die u kunt terugvinden bij de lijnen.

Lijnen
Dit zijn de eerste knoppen van de werkbalk Grafiekattributen en de automatische trendlijn en divergenties van de werkbalk Multi grafiek opdrachten.

Illustraties
Dit zijn de overige knoppen van de werkbalk Grafiekattributen.

Fibonacci studies
Dit zijn de eerste knoppen van de werkbalk Lijnstudies

Overige lijnstudies
Dit zijn de overige knoppen van de werkbalk Lijnstudies.