Linker paneel > Geactiveerde grafiekfuncties

Alle indicatoren, gemiddelende, banden,... die zichtbaar zijn op dat tabblad worden getoond.

Dit is enorm handig om snel parameters van de functies aan te passen.
Zoeken naar de geselecteerde indicator is niet meer nodig. Zeker als u nog niet alle functies en groepen kent.

Via de groep Geselecteerde functies ziet u onmiddellijk de actieve onderdelen:
- Kaarsgrafiek
- Indicator RSI
- Gemiddelde
- Horizontale kleurenband
Wenst u de parameters van één van de onderdelen aan te passen, klikt u simpelweg op de knop [...].